Ved å omforme materialet til en ‘bead’ eller automatisk blande det ut i syreløsninger, har du nå mulighet til å øke kvaliteten på analysene samtidig som du gjør prepareringen mye lettere enn det konvensjonelt er.

 

 

Effektiv, presis og allsidig

 • Kan prepare det meste: Ved hjelp av ‘Resistance heating’ teknologi kan man få en temperatur på opptil hele 1350 Celsius. Dette betyr at Bead One R kan preparere de fleste materialer. 
   
 • Allsidig: Kan stilles inn til å automatisk blande ut det smeltede materiale i syreløsninger (peroksid f.eks) eller forme det til en bead (glassdisk). 
   
 • Høy presisjon og reliabilitet: God automatikk og kontroll muliggjør bedre prøver og høyere gjentakbarhet sammenlignet med konvensjonelle prøveprepareringsmetoder for analyse. 

FUSION

 Smart design

 

 • Kompakt størrelse: Med en liten størrelse på bare 874 x 670 x 770 mm kan du enkelt finne plass til maskinen i selv små rom. 
   
 • Bra og brukervennlig programvare: Skreddersy prepareringsmetoden for dine materialer og metode med justerbare parametere, samt mulighet til å programmere oppskrifter for hvordan man ønsker prepareringen skal foregå. Du kan også sjekke inn med Remote Access eller eksporter data via TCP/IP og USB-tilgang. 
   
 • Trygt, enkelt og raskt: Bare sett prøven inn, lukk døren og slapp av. Så enkelt er det med Bead One R. Spar tid og øk sikkerheten samtidig ved å holde menneskelige interaksjoner med prøven til et minimum.

FUSION

Interessert i å vite mer? Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud og en prat. Ta gjerne også en kikk på de vedlagte brosjyrene. Vi er overbevist om at du vil finne Bead One R meget interessant for din virksomhet!