Lansering av nye Olympus mikroskopkamera!

Olympus DP23 og DP28 er kameraene for deg som vil utnytte mikroskopets egenskaper til det fulle. Avhengig av bruksområde og budsjett, møter disse DP-kameraene de fleste behov.

Høy kvalitet og rask bilderate bidrar til fleksibilitet

Olympus DP23 gir HD-oppløsning ved 60 fps, og egner seg godt for for rutinearbeid og klinisk forskning. Olympus DP28 gir 4K UltraHD ved 33 fps, og sørger for utsøkte bilder med høyt detaljnivå for fremvisning på storskjerm, som f.eks. konferanser, undervisning og klinisk forskning. 

Global (DP28) og rask rolling shutter (DP23) forhindrer bildeforvregninger og gir jevne bilder. 

Egnet for ulikt prøvemateriale og enkelt å bruke
Kameraet tillater automatiske smartfunksjoner som høy-kontrast modus for rask optimalisering tilpasset ulikt prøvemateriale. Dette inkluderer også for observasjonsmetoder, som brightfield, fasekontrast, polarisasjon og fluorescens.

Stort synsfelt 
Kombinert med Olympus mikroskop, kan kameraet gi synsfelt opptil FN25, slik at man kan ta bilde med høyere forstørrelse og samtidig utforske detaljene i hvert bilde.

Naturlig bilde på skjerm 
Olympus sin DP-serie er kjent for pålitelig fargeskapning. Videreutvikling av denne teknologien sørger for naturlig farger ved fremvisning på skjerm, tilsvarende det man ser i okularene. 

Kameraenes CMOS sensor med nyeste teknologi sørger for rask bildeoverføring i høy oppløsning og kvalitet. Kameraet kobles direkte via én kabel (USB 3.1) til pc eller laptop, eller via ekstra stand-alone enhet for tilkobling direkte til skjerm. 

Les også hvordan fargekamera kan forbedre klinisk forskning ved å klikke her.
Ta kontakt dersom du ønsker demo eller har ytterligere spørsmål.  

Kontakt

Påmelding nyhetsbrev