Vi kan tilby en sentral, innholdsrik og interessant jobb, hvor du blir en del av ledergruppen. Stillingen rapporterer til daglig leder.

Nåværende leder har søkt nye utfordringer etter mange år i selskapet, og vi søker nå deg som skal lede serviceavdelingen på Langhus videre. Du kommer til en godt etablert avdeling med 10 medarbeidere som besitter mye kompetanse og erfaring.
Serviceteamet utfører service på NDT - utstyr (Non Destructive Testing), mikroskoper, utstyr for materialtesting og laboratorieinstrumenter, både inne på verksted og ute hos kunder.

Den vi søker har ønske om en ledende rolle, både en administrativ og operativ stilling. Vi ser for oss at du har god erfaring fra service og stor teknisk interesse og forståelse.

Utdannelse som ingeniør innen elektro/maskin, eller relevant erfaring kombinert med annen teknisk/administrativ utdannelse.

Hovedoppgaver:
 

  • Økonomisk og administrativt ansvar for avdelingen og servicesystemet
  • Lede service/vedlikehold på stasjonære installasjoner hos kunder og inne på verksted
  • Service og noe kalibrering av NDT og LS instrumenter
  • Personalansvar


Dine styrker er tydelige innen innflytelse – du tar enkelt ledelsen og er god med kommunikasjon.
Du samarbeider godt, er flink til å involvere andre og skape relasjoner. Trives godt med å jobbe målrettet og vil skape fremgang.
Å være velorganisert, grundig og initiativrik ligger også naturlig for deg. 

Kjenner du deg igjen?
Er du rett person til å lede denne store og viktige avdelingen videre – da hører vi gjerne fra deg!

Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen – kontakt Johnny Meyer i Holger Hartmann, 917 58 933 eller Heidi Strømberg i Temp-Team, 982 44 716.