Holger Hartmann tilbyr innovative og fleksible løsninger med alt fra standard til spesial mikroskopfigurasjoner for alle bruksområder. Vår hovedleverandør Olympus er en av verdens ledende produsenter av optoelektroniske instrumenter til biomedisinsk forskning, undervisning, klinisk diagnostikk og industri.

Vår Salgsingeniør/Produktspesialist innen Mikroskopi skal i permisjon, og vi søker deg som kan være vikar i denne perioden. For overlapp og god opplæring kan vikariatet gjerne starte i deltid den første tiden, og dermed kombineres med studier. Det er ønskelig at vikariatet er fulltid fra april, men vi kan tilpasse noe om nødvendig.

Hovedoppgavene i vikariatet vil være oppfølging av kunder og leverandører. Bestillinger, tilbudsskriving og ordrebehandling. Det vil også bli noe reising.

Kundene er hovedsakelig lokalisert i de norske storbyene. 

Det kreves stor nøyaktighet og detaljfokus, så det er viktig at du er strukturert, velorganisert og grundig.

Den vi søker har utdannelse eller erfaring innen biologi, kjemi, biofysikk eller næringsmiddelkjemi. 

Du behersker engelsk, skriftlig og muntlig og har gode datakunnskaper. Systemet som brukes er Navision i tillegg til MS Office.

Det er en fleksibel og selvstendig stilling, og du vil bli en del av et veldig godt miljø, både faglig og ikke minst sosialt. 

For nyutdannet vil det være en super læring og mulighet for stor grad av relasjonsbygging.

Høres dette ut som jobben for deg – er du hjertelig velkommen til å kontakte Heidi Strømberg hos Temp-Team, 982 44 716, eller søke via Finn.no