Møt vår nye serviceleder

1. Oktober startet Holger Hartmann sin nye Serviceleder, Petter Sævik. Vi er veldig stolt og glad for å ha han med på laget!

- Hvem er Petter? 

Jeg er Sunnmøring som kommer fra Ulsteinvik, men har levd på Østlandet de siste 25 årene. Jeg er gift, har 2 jenter og bor på Haslum. 

På fritiden liker jeg å trene litt og være sosial med naboer og venner. Er generelt sportsinteressert og er glad i en øl og en fotballkamp. Guttetur er heller ikke å forakte.   

- Hva gjorde du før du kom til Holger Hartmann? 

Av utdannelse har jeg gått på Teknisk fagskole og Ingeniør Høyskolen i Oslo. Etter utdannelsen begynte jeg i Holger Teknologi som serviceingeniør og var i selskapet i 5 år. Etter dette jobbet jeg i Orkla i 11 år i forskjellige lederstillinger innenfor produksjon, logistikk og fabrikk.

Siste 3 årene før jeg begynte her i Holger Hartmann 1. oktober så var jeg Daglig leder i Fiskcentralen som er en leverandør av fisk og sjømat til b.l.a Rema og Bama Storkjøkken.

- Hva gleder du deg til å ta fatt på av arbeidsoppgaver?

Jeg gleder meg veldig til å være med å utvikle serviceavdelingen videre slik at service er rustet for alle de utfordringene som kommer i tiden fremover. Holger Hartmann sin serviceavdeling har en kompleks hverdag og det er noe jeg har stor respekt for. Hovedfokuset fremover er at vi skal bli enda bedre på struktur, slik at det skal skape en bedre forutsigbarhet for kundene våre og at samspillet skal bli enda bedre. Dette er noe jeg mener vi skal klare fordi avdelingen er en strålende gjeng med masse kunnskap!

- Nå har du bare vært her i 2-3 uker, men hvordan har oppstarten gått? 

Oppstarten har vært bra og jeg har blitt tatt veldig godt imot av alle. 

- Hvordan føles det å komme tilbake til «Holger-familien» etter så mange år vekke?  

Det føles godt å komme tilbake «Holger-familien». En del er kjent, men veldig mye er nytt. Her er også noen gamle travere som jeg var kollegaer med for 15 år siden. 

- En fun fact om deg?

Jeg bor sammen med 3 damer, så jeg har blitt bra på diplomati og «pick your battles»

Kontakt

Påmelding nyhetsbrev