Vi søker salgsingeniør for NDT materialtesting.

Har du teknisk interesse og trives med salg? Vi søker en salgsingeniør for salg og markedsføring av utstyr for NDT materialtesting. Stillingens hovedoppgave er salg av utstyr og forbruksmateriell til eksisterende og nye kunder

Som Norges største leverandør av måleinstrumenter og utstyr for materialtesting (NDT), er Holger Hartmann en vesentlig leverandør til norsk næringsliv.

Holger Hartmann tilbyr en selvstendig stilling i et selskap med mye kompetanse og et faglig godt og hyggelig arbeidsmiljø.

Du styrer din egen dag, og må ha evnen til å arbeide strukturert og målbevisst. Du er uredd og engasjert, og vil trives med mye kontakt og samarbeid med kunder, kolleger og leverandører. Du må være god til å bygge relasjoner, da vi ønsker langvarige gode forhold til kundene våre. Det vil være behov for en noe reisevirksomhet i hele landet.

Stillingens hovedoppgave er salg av utstyr og forbruksmateriell til eksisterende og nye kunder. Din arbeidsdag vil blant annet bestå av
 

- demonstrasjoner

- kundeoppfølging

- opplæring

- support

- leverandørkontakt

- utforming av tilbud


Den vi søker er teknisk interessert og har ønske om å jobbe innen et spennende område som er i kontinuerlig utvikling. Du må også ha et sterkt ønske om å lykkes i salg.

- En mulig bakgrunn kan være

- ingeniør

- utdannelse fra Teknisk Fagskole-nivå

- maskinutdannet eller lignende

- god kjennskap til NDT

- realkompetanse som NDT - operatørMed utgangspunkt i din interesse og erfaring fra teknisk salg vil vi legge til rette og gjøre vårt for at du skal lykkes og skape resultater! Vi tilbyr firmabil ordning i stillingen.

Kjenner du deg igjen i dette – last opp din CV og en kortfattet søknad med en gang!

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte Heidi Strømberg hos TEMP-TEAM på 982 44 716, eller Johnny Meyer hos Holger Hartmann på 91758933.

Les mer på Finn.no

Kontakt

Påmelding nyhetsbrev